Zdenka Sajko

Nakon istraživanja glume, pjevanja, pisanja i podučavanja moja su stopala našla svoj put u plesu 5Ritmova. Plešem već više od desetljeća, a od 2005.g., nakon treninga Gabrielle Roth, podučavam ples u Europi i ostalim dijelovima svijeta.
Često me ljudi pitaju - zašto ples? Jedino što sigurno znam je da se osjećam konačno i beskonačno slobodna kad plešem. Vjerujem da u svima postoji žudnja za dubokim i autentičnim životom, za svojom divljom, tj. instinktivnom i intuitivnom suštinom. Izvorni ples je jedan od načina povratka u takav život.

After experiments in acting, singing, writing and teaching, my feet found their ground in 5Rhythms. I have been dancing for more than a decade, and since 2005, after training with Gabrielle Roth, I have been teaching around Europe and worldwide. 
I have often been asked - why dance? The only thing I am sure about is that I am finally and infinitelly free when I dance. I believe that we all long for a deep and authentic life, for our wild, instinctive and intuitive essence. Authentic dancing is one of the ways of coming back to that life.